ΆΘΩΣ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ

Δοκιμάστε την πλήρη παραγωγή Ακράθου πέντε κρασιών, σε συνδυασμό με τοπικά, εποχιακά εδέσματα, μετά από μια σύντομη περιήγηση στους αμπελώνες και το οινοποιείο μας.

Χαλαρώστε στους υπαίθριους καναπέδες και απολαύστε τη θέα των αμπελώνων μας, με φόντο το μαγευτικό σκηνικό του Αγίου Όρους και της Σιθωνικής Θάλασσας.

Θα κατανοήσετε τι κάνει τη φέτα της Χαλκιδικής τόσο μοναδική και θα μάθετε για τη διαδικασία οινοποίησης από το αμπέλι σε ποτήρι.

Διάρκεια 75′ | Τιμή: 20€ το άτομο
TASTING1

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

– Απαιτείται ραντεβού 48 ωρών εκ των προτέρων –

Σχεδιασμένο για τον τολμηρό, περίεργο επισκέπτη, η εμπειρία του teroir μας συνδυάζει τις νοστιμιές μελιού και κρασιού της Χαλκιδικής.

Μια πλήρης ξενάγηση και οινογευσία στον Ακράθο θα συνδυαστούν με μια μοναδική επίσκεψη στα μελίσσια με τον μελισσοκόμο μας 4ης γενιάς.

Κάντε μια μικρή βόλτα στο δάσος δίπλα από τους αμπελώνες μας για να μάθετε περισσότερα για την οικολογία μας και τον αναπόσπαστο ρόλο που παίζουν οι μέλισσες στην επιτυχία των αμπελώνων μας.

Θα δοκιμάσετε το μέλι φρέσκο ​​από την κυψέλη και θα καταλάβετε τις εκπληκτικές εποχιακές γεύσεις του μελιού καθώς αλλάζουν κατά τη διάρκεια του χρόνου.

(Παρέχονται προστατευτικά εξωτερικά ενδύματα.)

Διάρκεια: 2,5 ώρες | Τιμή: 45€ ανά άτομο
TASTING-2

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

– Απαιτείται ειδοποίηση 72 ωρών εκ των προτέρων –

Είτε θέλετε μια ξενάγηση σε βάθος στους αμπελώνες και τα δάση μας, είτε μια κάθετη βιβλιοθήκη γευσιγνωσίας μερικών από τα καλύτερα, αποκλειστικά κρασιά μας ή ένα πολυτελές φαγητό που συνδυάζεται με χαβιάρι και τρούφες, ο ουρανός είναι το όριο στην Ακράθο.

Πείτε μας για την επίσκεψη των ονείρων σας ή ζητήστε μας ιδέες για να προσαρμόσετε μια εμπειρία που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού στη Χαλκιδική.

Διάρκεια και τιμή διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος.
TASTING3